Kanta-asiakasjärjestelmät auttavat tekemään tulosta

·

Monet yritykset ylläpitävät nykyään omaa kanta-asiakasohjelmaa. Kanta-asiakkaat saavat alennuksia, joiden suuruus voi olla hyvinkin suuri. Esimerkiksi tämän aamun sanomalehdessä mainostettiin kannettavaa tietokonetta 25 % alennuksella kanta-asiakaskortin haltijoille.

Tietenkään yritykset eivät hyvää hyvyyttään jaa kanta-asiakasalennuksia. Kanta-asiakasohjelman pyörittämiseen tarvittavat kanta-asiakasjärjestelmät eivät ole ilmaisia, ja kanta-asiakkaille myönnetyt alennukset ovat pois yrityksen liikevaihdosta. Vastineeksi yritykset voivat kuitenkin onnistua lisäämään myyntiään. Lisäksi kanta-asiakasjärjestelmät tuottavat yrityksen päätöksentekoa varten tarpeellista informaatiota.

Kanta-asiakasohjelma kannustaa asiakasta ostamaan
Kanta-asiakkaille tarjottavat alennukset houkuttelevat asiakasta ostamaan enemmän, kuin mitä hän ilman alennuksia ostaisi. Tämä on tietysti kanta-asiakasohjelmaa pyörittävän yrityksen kannalta hyvä asia.

Kanta-asiakkaita voidaan myös aktivoida tulemaan liikkeeseen asioimaan huomattavasti useammin, kuin mitä he tekisivät ilman kanta-asiakastarjouksia. Monet liikkeet muistavat nykyään kanta-asiakkaita säännllisesti sähköpostein tai tekstiviestein. Näin yritys ja sen palvelut pysyvät asiakkaiden mielissä - ja asiakkaat saattavat hyvinkin tulla aikaisempaa useammin yrityksen asiakkaiksi.

Informaatiota asiakkaiden ostohistoriasta
Useimmiten kanta-asiakkaat joutuvat vilauttamaan kassalla kanta-asiakasohjelmaan kuuluvaa magneettikorttia saadakseen hyödyn kanta-asiakkuudesta. Tällöin erityinen ohjelmisto, kanta-asiakasjärjestelmä, tallentaa reaaliaikaisesti tiedon asiakkaan ostoksesta järjestelmän tietokantaan.

Näin yritysjohto saa käyttöönsä huomattavan määrän informaaita, joka kertoo asiakkaiden ostokäyttäytymisestä. Tätä voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamisessa apuna. Vähintään yhtä tärkeää on, että yritys voi myös kehittää palveluiden tai tuoteiden tarjoomaa paremmin asiakkaiden tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

NeoCRM on täyttää kaikki yrityksen vaatimukset
Modernit kanta-asiakasjärjestelmät auttavat siis yrityksiä tekemään tulosta. Yksi hyvä vaihtoehto kanta-asiakasjärjestelmäksi on kotimaisen NeoCRM-ohjelmistotalon mainio järjestelmä.

NeoCRM on täyden palvelun kanta-asiakasjärjestelmä, jonka avulla yrityksesi voi esimerkiksi lähettää kanta-asiakaskortteja, mitata asiakkaiden käyntejä ja ostoja sekä markkinoida yritystä tekstiviestein ja sähköpostein. Luonnollisesti kanta-asiakasjärjestelmä pitää kirjaa asiakkaiden ostoksista ja mahdollistaa asiakkaiden palkitsemisen eri tavoin.
NeoCRM-kanta-asiakasjärjestelmä perustuu moderniin Internet-teknologiaan. Kanta-asiakasjärjestelmää käyttävien yritysten kannalta järjestelmä on helppokäyttöinen. Asiakastietoja säilytetään pavleuntarjoajan palvelimilla. Järjestelmästä on rakennettu suora yhteys kassajärjestelmään. Verkkoyhteys kassajärjestelmään on nopea ja salattu. Näin yrityksesi arvokas informaatio on turvassa vierailta silmiltä.

Kaikki informaatiotarpeet täyttyvät
NeoCRM kerää luonnollisesti informaatiota asiakkaan ostoksista. Kanta-asiakasjärjestelmän kerryttäessä vähitellen informaatiota asiakkaista ja heidän ostoksistaan saat käyttöösi arvokkaan tietopankin, jonka avulla voit tehdä sekä päivittäiseen liiketoimintaan että strategiseen suunnitteluun liittyviä päätöksiä.

Olisiko sinunkin yrityksesi jo syytä ottaa käyttöön moderni kanta-asiakasjärjestelmä?

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.