Uusi vihko avattu

keskiviikko 25. elokuuta 2010 ·

Kolmas vuosi kauppakorkeakoulussa on alkamassa.

Tilannekatsaus: yksi tentti uupuu kauppatieteen kandin tutkinnosta. Keväällä pitäisi olla kaikki maisterivaiheen tentit suoritettuna.

Mitä on opittu: rahoitusta, kansantaloutta, konsulttikieltä, kaupallista jargonia, hiukan matematiikkaa ja vieraita kieliä. Palkka- ja palkkiopyyntöjä olen oppinut nostamaan rajusti aikaisemmasta.

Mitä ei ole opittu: kuinka rahaa tehdään, kuinka rikastutaan ja mistä keksitään liikeideoita. Nämä opit täytyy hakea muualta.

Yhteenveto: Kauppakorkeakoulussa selviää joko todella helposti tai koulusta voi tehdä itseleen vaikean. Valitsin vaikean kaavan mukaisen aineyhdistelmän.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.