Uusia alkuja

lauantai 23. elokuuta 2008 ·

Vielä muutama vuosi sitten en voinut kuvitellakaan päätyväni opiskelemaan taloustieteitä. En edes tiennyt, mitä kylteri tarkoittaa. Nyt olen itse ensimmäisen vuoden kylteri, eli kauppatieteiden opiskelija.

En aloita ensimmäistä kertaa akateemisia opintoja, sillä olen jo suorittanut humanistisen tutkinnon. Valitettavasti perushumanistisella aineyhdistelmällä on nyky-Suomessa melko vaikea työllistyä. Ainakaan itse en onnistunut saamaan pysyvää työpaikkaa - vain erilaisia matalapalkkaisia julkisen ja yksityisen sektorin töitä. Siivoamaan en sentään joutunut.

Muutaman vuoden tilannettani pohdiskeltua tulin tulokseen, että työmarkkinat näyttävät muuttuneen pysyvästi. Minun oli muututtava, päivitettävä osaamiseni, olemukseni ja ulkonäköni vastaamaan 2000-luvun vaatimuksia. Muuten saisin jatkaa matalapalkkaisissa pätkätöissäni.

Elämä 2.0 on alkanut.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.