Lähtökohtia

sunnuntai 21. syyskuuta 2008 ·

Tilannekatsaus 2008

- verotettavat tulot 2007: 0 €. Vuoden 2011 tavoitetuloja en ole vielä asettanut.
- paino keväällä 2008: 82,5 kg. Tavoitteena 58,5 keväällä 2011.
- opintopisteitä syyskuussa 2008: 0. Tavoitteena 300 op keväällä 2011.

Tavoitteet ovat tiukat, mutta realistisiin tuloksiin pääsee helpoimmin tavoittelemalla epärealistisia tuloksia. Painon pudottaminen nykyisestä 78,5 kilosta vielä kaksikymmentä kiloa tuntuu tällä hetkellä helpoimmalta, opiskelijabudjetilla ei nimittäin juuri pääse lihomaan. Aamiaiseksi kahvia, lounas yliopistolla, iltapalaksi kahvia. Pääosat matkoista kävellen, mikä tekee noin 12 kilometriä kävelyä päivittäin. Eiköhän sillä kalorit pala.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.