Hetken helpotus

keskiviikko 8. lokakuuta 2008 ·

Vain hetkellistä helpotusta tuntuu puolen prosenttiyksikön pudotus ohjauskorkoihin saaneen aikaan osakemarkkinoilla. Euroopan pörssit olivat tänäänkin viitisen prosenttia pakkasen puolella. Eipä taida sellaista hyvää uutista tulla vähään aikaan, joka palauttaisi markkinoiden luottamuksen osakkeisiin.

Eikä siitä ole montaakaan päivää, kun luin Kauppalehdestä, että nyt osakkeet ovat jo niin halpoja, että suursijoittajat lähtevät ostoksille. Olisi Omahan Oraakkelikin saanut nyt osakkeensa jo paljon halvemmalla. Toisaalta jos Oraakkeli ei olisi lähtenyt ostoksille, voisi tilanne olla vielä hurjempi...

Kuka näistä tietää. Markkinat pelkäävät jo pelkoa.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.