Kylmää edelleen

keskiviikko 8. lokakuuta 2008 ·

Kylmä kyyti jatkuu tänäänkin. Kahdeksan maailman suurimpiin kuuluvaa pankkia on otettu osittain valtion haltuun Britanniassa. Valtio ostaa 50 miljardilla punnalla kahdeksan suurpankin osakkeita.

Kotimaassa kiinnostaa aina Nokian kurssi. Nyt lounasaikaa lähestyessä Nokian kurssi on reippaasti pakkasen puolella, - 6,88 %. Yleisindeksi OMXH näyttää lukemaa -4,92 %.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.