Sisäistä hyvää tyyppiä etsimässä

tiistai 7. lokakuuta 2008 ·

Täällä kauppakorkeakoulussa pyörii lappusia, jotka on suunnattu "hyville tyypeille". Töihin halutaan "hyviä tyyppejä" ja eri tilaisuuksia on myös kohdistettu kyseiselle segmentille.

Ne eivät taida koskea minua.

Itse en ole koskaan pitänyt itseäni hyvänä tyyppinä. Täällä kauppakorkeassa olen kuitenkin oivaltanut, mitä kaikesta päätellen hyvällä tyypillä tarkoitetaan. Se on oma ihmislajinsa, joka koostuu kokoomuslaisista nuorista kaupunkilaisista, jotka harrastavat laskettelua talvisin ja golfia kesäisin. Hyvät tyypit ovat reservin upseereita ja viiniklubin jäseniä. Hyvät tyypit dokaavat. Voiko vasemmistolainen, siviilipalveluksen suorittanut, mieluummin kahvia kuin kaljaa juova olla koskaan "hyvä tyyppi"?

Yritän oppia peittämään veemäisyyteni ja naamioitua hyväksi tyypiksi. Matka on pitkä...

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.