Vaalit etenevät, kurssit nousevat!

tiistai 4. marraskuuta 2008 ·

Wall Street näyttää suhtautuvan tämänhetkiseen tilanteeseen optimistisesti; osakekurssit ovat nousseet koko päivän. Eri indeksit vaihtelevat välillä +3 % ... +3,9 %.

Aikaisemminkin vaalivuoden loppukuukaudet ovat Yhdysvalloissa olleet osakemarkkinoilla nousuaikaa, ilmeisesti vaalien muodostama epävarmuuden aika koetaan päättyneeksi ja tuloksesta riippumatta markkinat suhtautuvat tilanteen vakiintumiseen myönteisesti.

Lähde: New York Times

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.