Demokraattien voitto hyväksi osakemarkkinoille

tiistai 4. marraskuuta 2008 ·

Yleisen käsityksen mukaan Wall Street toivoo republikaanien menestystä. Joko tämä käsitys on virheellinen tai Wall Streetin investointipankkiirien poliittinen suuntautuminen on irrationaalista: tilastot osoittavat markkinoiden kehittyneen demokraattipresidenttien kaudella republikaanijohtoisia aikoja paremmin.

Vuoden 1901 jälkeisenä aikana demokraattipresidentit ovat tuottaneet Standard & Poor's -indeksin mukaan 7,2 % ja republikaanit keskimäärin 3,2 %. Toisen maailmansodan jälkeisenä aikana ero on ollut pienempi, mutta edelleen demokraattien hyväksi 10,7 % - 8 %.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.