Linkkejä

tiistai 9. joulukuuta 2008 ·

Seuraavat linkit kirjaan vihkoon lähinnä omaksi muistiinpanoksi, auttamaan tekeillä olevan yritysten yhteiskuntavastuuta ja kansainvälisiä toimitusketjuja koskevan esseeni laatimisessa.

Palaan kenties aihepiiriin tenttiviikkojen jäätyä taakse, mikäli esseestä tai muuten kurssin tiimoilta löytyisi jotakin blogimuotoon puristettavaa.

Linkkivinkit ovat tervetulleita!

1 vastaväitettä ja kehua:

Anonyymi kirjoitti...
9. joulukuuta 2008 klo 21.20  

Mielenkiintoinen aihe. Toivottavasti julkaiset valmiin prujun.

Toivottavasti löydät kirjanmerkeistäni varmasti paljon mielenkiintoista: http://delicious.com/metsamies

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.