Parasta tekstimainontaa

lauantai 13. joulukuuta 2008 ·

Avoimen lähdekoodin ohjelmien kotoistuspuuhissa olen havainnut, että pilkkusääntöjen lisäksi myös yhdyssanat tuottavat monille suuria vaikeuksia. Automaattisesti suomea suoltavat käännösrobotit kykenevät kuitenkin toistaiseksi ylittämättömiin suorituksiin:

Check out tämä uusi pieni Linux-PC, joka käyttää pientä kaksi wattia virta, Cherrypal Cloud PC.
Tämä pieni Linux-PC sisältää Freescale 400 megahertsin MPC5121e mobileGT prosessori, ei myöskään ole liikkuvia osia, PC, joka auttoi pitämään virrankulutus alas. The Cherrypal ominaisuuksia 4 Gt NAND-flash-muistin sijasta säännöllisesti kovalevy. Memory tulee siinä muodossa, 256 Mt RAM-muistia, siellä on myös rakennettu 802.11b / g WiFi-, kaksi USB-porttia, VGA-portti ja Ethernet.
The Cherrypal tulee suorittaa tweaked version Debian. Ei ole olemassa sanaa hinnoittelua tai saatavuudesta vielä, mutta valmistajan mukaan ne aikovat tehdä se edullisimmat markkinoilla.
Mieletöntä!

Lähde: Geeky Gadgets

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.