Syytä huolestua

torstai 4. joulukuuta 2008 ·

Euroopan keskuspankki laski tänään korkotasoa historiallisen 0,75 % verran, ja pörssikurssitkin laskivat vain aavistuksen eilisestä. Mutta kun taloustieteen Nobelin tänä vuonna saanut Paul Krugman katsoo ensi vuoteen synkkänä, on syytä huolestua.

Krugman pelkää Yhdysvaltain työttömyyslukujen nousevan vielä kaksinumeroisiin lukuihin. Hän epäilee, ettei kehitykselle välttämättä voi edes tehdä mitään.

Tulee ihan 1990-luvun alku mieleen. Uuden talouden aikanahan kaiken piti olla toisin...

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.