Kansan Uutisista Kauppalehteen

maanantai 5. tammikuuta 2009 ·

Vuoden vaihtuessa alkoi Kauppalehti tulla kotiini. Humanistiopiskelijoita ei millään korruptiolahjoilla hellita, mutta jo ensimmäisen vuoden kauppaopiskelijat saavat ekonomiliiton opiskelijajäseninä Kauppalehden lukukausien aikana ilmaiseksi.

Vielä tällä hetkellä Kansan Uutiset tulee aamuvarhaisella neljä kertaa viikossa postilaatikostani. Kauppalehti tulee viitenä päivänä viikossa, mutta vasta aamupäivällä kirjepostin joukossa -- löytyyköhän Suomesta muita kotitalouksia, joihin nämä kaksi lehteä saapuvat? Valitettavasti KU:n muuttuessa myöhemmin pelkäksi viikkolehdeksi tulee aamun lehtipinosta harmillisen porvarillisesti painottunutta.

Näin se humanistin muuttumisleikki etenee.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.