Lähtölaukaus kolmannelle periodille

keskiviikko 7. tammikuuta 2009 ·

Tänään alkoi uuden urani kolmas periodi.

Keväästä tulee tiukka, vaikka millään hetkellä minun ei pitäisi olla seuraamassa kuin korkeintaan kahta luentoa. Pitää yrittää parin ensi viikon aikana selvittää, millä luennoilla aion istua, ja mitkä voi huoletta jättää väliin.

Tässä periodissa on luvassa taas ainakin kaksi dorkaa monivalintatenttejä. Täysin järjetöntä. Perustelevat monivalintatenttejä "arvostelun objektiivisuudella". Mitä väliä sillä on? Kyllä tentin arvostelija tietää, onko joku ykkösen, kolmosen tai viitosen essee. Jos opiskelija tulee kaltoinkohdeltuna ruikuttamaan vääräksi koettua arvioita, katsotaan asiaa.

Monivalintatentti tai tosi/epätosi-tentti ei kouluta kriittiseen ajatteluun - tai ylipäänsä minkäänlaiseen ajatteluun.  En tosin tiedä, onko kandivaiheessa tarkoituskaan oppia kriittisen ajattelun perusteita.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.