Kiirettä pitää

maanantai 19. tammikuuta 2009 ·

Kiirettä pitää, eikä tuplabuukkauksilta ole täysin vältytty. Tilanne on kuitenkin hiukan helpottanut, sillä sain yhden pakollisista perusopintokursseista korvattua aiemmin suorittamallani yliopistokurssilla. Neljä opintopistettä ei ole paljon, mutta korvaavuus helpottaa ajankäyttöä.

Aikani kuluksi etsiskelin netistä hiukan klassikoita. Tallennan linkit tähän viestiin omaksi ilokseni, toivottavasti jonkun muunkin iloksi.


  0 vastaväitettä ja kehua:

  Kauppakorkeakouluvihkot

  Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

  Lisää suosikiksi

  Sivun tietosuojakäytäntö

  Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.