Seuraa sikainfluenssan leviämistä maailmankartalla!

lauantai 2. toukokuuta 2009 ·

Sikainfluenssa leviää ympäri maailmaa aiheuttaen suuren yleisön hermostumista. Influenssan leviäminen näkyy jo pörssikursseissakin, kun rahoituskriisin luomassa epävarmassa tilanteessa kaikki uutiset heijastuvat voimakkaina kurssien heilahduksina. Uudet influenssauutiset laskevat lentoyhtiöiden kursseja ja nostavat lääkeyhtiöiden kursseja.

Nyt voit seurata uusien influenssatapausten havaitsemista kätevän Google Maps -mashupin avulla.


View H1N1 Swine Flu in a larger map

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.