Teoriasta empiriaan

keskiviikko 13. toukokuuta 2009 ·

Empiirisen havainnointini perusteella spekulatiivinen arvopaperikauppa NYSEssä saa aikaan huomattavan adrenaliinitason nousun. Ihan toista kuin limiittipokeri kymmenen sentin panoksilla... Globaalit, dereguloidut pääomamarkkinat antavat tavalliselle tallaajalle uskomattoman hienot mahdollisuudet menettää pikavauhtia säästönsä.  Tai triplata ne.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.