Helppoa, vai vaikeaa?

tiistai 23. syyskuuta 2008 ·

Muutaman viikon jälkeen on vaikea arvioida, kuinka työlästä opiskelu kauppakorkeakoulussa oikeastaan onkaan. Saihan tämän opiskelupaikan eteen jonkun verran tehdä töitäkin, joten kai sitten sisäänpääsyn jälkeenkin voi joutua jonkun verran lukemaan.

Ensimmäinen ihmetyksen aihe on ollut nuorison levottomuus. Matematiikan luennolla on mahdotonta keskittyä seuraamaan piirtoheittimelle ilmestyviä yhtälöitä, kun nuoriso keskittyy käymään läpi viikonlopun iltarientoja tai arki-iltoina järjestettyjen "infotilaisuuksien" aikaisia sattumuksia. Yläasteen ruotsintunnit tulevat mieleen lähintä vertailukohtaa hakiessa.

Tentitkin näyttävät pikemmin lukion kokeilta kuin yliopistollisilta tenteiltä. Monivalintoja ja viiden rivin vastauksia. Hei haloo, onko tämä yliopistotasoista touhua?

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.