Hälinä vähenee, kuulemma

torstai 25. syyskuuta 2008 ·

Keskustelin tänään kauppakorkeakoulun dosentin kanssa tulevalla pääainelaitoksellani. Kerroin, kuinka mua riepoo nuorison käyttäytyminen luentosalissa: jatkuvaa hälinää ja pölinää. Kaksikymppiset kun ovat kiinnostuneempia edellisillan toilailuista tai tulevan illan bileistä ja etkoista kuin markkinoinnin tai kansantaloustieteen perusteista.

Miksi helkkarissa he sitten vaivautuvat paikalle? Menisivät naapurikapakkaan tasoittaville tai aloittelemaan seuraavaa iltaa, jos kerran opiskelu ei innosta.

Kuulemma kolmantena vuonna opiskelijat alkavat rauhoittua, kun naama alkaa tulla opettajien keskuudessa tutuksi. Voi luoja, ovatko kylterit todella noin lapsellisia? Ja kauppakorkeaanhan on kuulemma vaikea päästä opiskelemaan. Ottaisivat lippiksen päästä sisällä ja pitäisivät turpansa tukossa. Kele!

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.