Vastaanotto peruttu

maanantai 22. syyskuuta 2008 ·

Tarkoitus olisi mennä hakemaan opintoneuvontaa. Opinto-oppaaseen on nimittäin merkitty joka kurssin kohdalle suositeltu lukuvuosi ja periodi, jolloin kurssi olisi soveliasta suorittaa. Tämä on tietystí ihan mukavaa niille, jotka aikovat valmistua 4-5 vuoden suositusajassa.

Tällainen koulumainen systeemi varmaan sopii suoraan lukiosta tulleille. Akateeminen vapaus minimoidaan ja tuodaan tiukkaa koulumaisuutta tilalle.

Mutta jos tavoitteena on vetää kunnon opintosuoritusharjoitukset, ja ekonomin paperit 2-3 vuodessa, ollaan vaikeuksissa. Mistään ei tahdo löytää kunnollista opastusta nopeaan opiskeluun ja valmistumiseen. Opintotoimiston naisetkin pyörittelivät päätään kuullessaan suunnitelmistani, eivätkä uskaltaneet kertoa edes, mitkä aineyhdistelmät ovat edes teoriassa mahdottomia suorittaa. Heitä on epäilemättä kielletty vastaamasta kysymykseen, mikä on helpoin aineyhdistelmä. Mutta minähän kysyinkin, mitkä ovat tässä ajassa mahdottomia aineyhdistelmiä.

Katsotaan, saanko vielä jotain selkeitä ohjeita. Vai pitääkö laatia oma HOPS omin päin jo puoli vuotta ennen virallisen HOPSin laatimista. Nikottelematta paras...

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.