Kylterin sunnuntai

sunnuntai 28. syyskuuta 2008 ·

Tänään päivä menee ruotsia opiskellessa. Ensi viikolla on tulossa tentti, johon pitää kerrata hiukan sanastoa ja kielioppia. Ruotsin kertaaminen on oikeastaan aika hauskaa, kielistä on kuitenkin aina hyötyä.

Muuten aamuni on mennyt tietokoneen työpöytää säätäessä mieleiseen malliin ja uusia ohjelmistoja asennellessa. Kohta kone alkaa olla käyttökunnossa.

Tässä pieni näyte aamun aherruksen tuloksista.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.