Ensimmäinen tentti takana

maanantai 20. lokakuuta 2008 ·

Ensimmäinen tentti on nyt sitten kirjoitetettu. Piti piirtää ja selittää kaksi kuviota ja vastata muutamaankymmeneen oikein/väärin-kysymykseen. Tentti tuntui varsin helpolta ja sen varmasti pääsee läpi, jos pääsykoekirja on tullut kesällä luettua jotenkuten. Useimmat varmaan ovat hallinneet kesällä tenttikirjan niin hyvin, että nytkään ei pitäisi olla ongelmia.

Tähän mennessä siis tentit vaikuttavat varsin simppeleiltä. Kuulemma syventävissä opinnoissa alkaa sitten olla enemmän haastetta.

Odotellaan nyt kuitenkin weboodiin tietoa tentin hyväksymisestä, ennen kuin lisään tuohon oikeaan palstaan opintopistelaskurin. Ihan vain jokapäiväiseksi muistutukseksi siitä, missä olen menossa ja mikä on tavoitteena. Tavoitteenahan on 300 opintopistettä ASAP.

1 vastaväitettä ja kehua:

Klementiini kirjoitti...
20. lokakuuta 2008 klo 19.21  

Mielenkiintoinen projekti. Jotenkin olen jo koukussa.

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.