Lisänäkökulmia rahoituskriisiin

lauantai 25. lokakuuta 2008 ·

Googlailin aikani kuluksi, ja löysin lisää ajankohtaista analyysiä. Myös Casino Crash tarjoaa kriittistä, radikaalia rahoitus- ja talouskriisin käsittelyä. Julkaisijoina toimivat Transnational Institute (Amsterdam) & Institute of Policy Studies (Washington, DC).

Suomen Attacin sivulta löytyy kuukauden takaa Ville-Pekka Sorsan pitämä puheenvuoro Eduskunnan Attac-ryhmän aamukahvitilaisuudessa (18.9.2008). Mitäköhän muuta netistä vielä löytyisi?

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.