En osaa hutiloida tarpeeksi

perjantai 24. lokakuuta 2008 ·

Tenttiviikko on nyt takana. Minun osaltani sen pitäisi vielä jatkua yhden tentin verran, mutta taidan jättää tentin väliin. Tämä viikko on opettanut minulle sen, että en vielä osaa hutiloida tarpeeksi voidakseni valmistua nopeasti.

Tähän astinen elämäni on perustunut ajatukselle, että kaikki, minkä tekee, kannattaa tehdä mahdollisimman hyvin. Laudaturin ylioppilas valmistui aikanaan eximian maisteriksi kiitettävin tiedoin. Niinpä tuntuu vaikealta mennä tenttiin kokeilemaan onneaan, yrittää runoilla yleistietämyksen perusteella sinne päin olevia vastauksia toivoen, että riittävän moni lausahdus osuisi oikeaan ja saisin tentistä arvosanaksi ykkösen.

Ongelma taitaa osaksi johtua siitä, että nämä opinnot ovat oikeastaan liian kiinnostavia. On vaikea suhtautua tentteihiin pelkästään välineellisesti, keinona saada ekonomin paperit. Kun olisi mukavaa myös oppia jotakin.

Neljä tenttiä takana, olettaakseni kolme läpi. Yhden menen uusimaan. Saldona vaivaiset 10 op. Lisää valuu vuoden mittaan nyt käynnissä olevista, vielä jatkuvista kieli- ym. kursseista. Rimaa on kuitenkin saatava alaspäin, ja opittava hutiloimaan. Marraskuussa on ainakin kaksi tenttiä, joulukuussa näillä näkymin viisi.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.