Opintolainoilla osakemarkkinoille?

sunnuntai 12. lokakuuta 2008 ·

Kuten jo kerroinkin, sain viime viikolla opintotukipäätöksen. Tarkoitus olisi nostaa opintolaina pikimmin.

Sitähän voisi vaikka kokeilla, onko fiksumpi kuin Wall Streetin suurpankkiirit. Ryhtyisi sijoittamaan pörssiin velkavipua käyttäen. Ideana on siis se, että omalle pääomalle saadaan nousevien kurssien aikaan suurempi tuotto käyttämällä sijoituksessa apuna lainarahaa. Valitettavasti laskevien kurssien aikaan on kuitenkin huolehdittava lainan koroista ja kärsittävä samalla kurssitappioita.

Ehkä kuitenkin osakkeet alkavat parin kuukauden päästä olla niin pohjamudissa, että paluu markkinoille olisi ajankohtainen.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.