Opintotukea

perjantai 10. lokakuuta 2008 ·

Odotettu opintotukipäätökseni tuli muutama päivä sitten. Opintorahaa, asumistukea ja opintolainaa on tarjolla vähän yli vuodeksi. Tarkoitus olisi ottaa myös opintolainaa, vaikka tämänhetkinen korkotilanne on varsin arvaamaton. Luotan kuitenkin siihen, että ekonomin tutkinto on tuottava sijoitus, johon kannattaa panostaa jopa velkavipua käyttämällä.

Toisin oli humanistisen tutkinnon laita. Nostin pari vuotta opintolainaa ensimmäistä tutkintoanikin varten. Aluksi korot olivat säännellyt, eikä ollut mitään syytä olla ottamatta korkotuettua lainaa. Sitten tuli lama ja korot nousivat pilviin. Pahimmillaan opintolainan vuosikorko oli noin 17 %. Saa nähdä kuinka nyt käy...

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.