Tenttikausi lähestyy, totuus paljastuu pian

tiistai 14. lokakuuta 2008 ·

Ensi viikko on tenttiviikko ja minullakin on kuusi tenttiä tentittävänä. En vaan ole missään vaiheessa ehtinyt lukea tentteihin, kun aika menee kielten läksyjä tehdessä ja matematiikkaa harjoitellessa.

Toisaalta eivät ole muutkaan ehtineet lukea tentteihin. Tai sitten eivät vaan paljasta.

Vanhemmilta opiskelijoilta kuulemani mukaan ei tentteihin juurikaan tarvitse lukea. Kirjojakaan ei tarvitse kahlata läpi, kunhan opettelee vastaukset viime vuoden tenteissä esitettyihin kysymyksiin. Voiko kauppakorkeakoulu todella olla näin helppo paikka? Onko täällä vain tarkoitus oppia menemään läpi siitä, missä aita on matalin?

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.