Radikaali perspektiivi rahoituskriisiin

torstai 23. lokakuuta 2008 ·

Sähköpostilistoilla kiertää linkki sivustoon Radical Perspectives on the Crisis. Kyse ei siis ole mistä tahansa kriisistä, vaan tästä tämänhetkisestä kaikkien kriisien äidistä. Eikä kyse ole mistä tahansa radikaalista näkemyksestä, vaan marxilaisesta analyysistä.

Tässä siis kylterille sopivaa iltaluettavaa, joka varmasti poikkeaa porvarillisen taloustieteen opeista.

Jostain syystä kauppakorkeakoulun professorit eivät ole luennoillaan käsitelleet kertaakaan tämänhetkistä rahoituskriisiä. Eihän aihepiiri suoranaisesti meneillä oleviin kursseihin liittyisikään, mutta jotenkin sitä olettaisi, että ajankohtaiset talousuutiset näkyisivät myös luennoilla.

Ehkä tälle aiheen kiertelylle on jokin oikeakin peruste. Tai sitten ei.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.