Saldo avattu

perjantai 31. lokakuuta 2008 ·

Opiskelu on vähän kuin pähkinöiden keräämistä talvivarastoon. Tai kolikoiden keräämistä säästöpossuun. Kun aikansa kerää pieniä lantteja, kertyy niistä rahaa vaikkapa ulkomaanmatkaa varten. Sen paremmin pähkinät, säästöpossun kolikot kuin opintopisteetkään eivät valitettavasti kasva korkoa.

Ensimmäinen opintosuoritus ei ollut suuren suuri. Nyt on kasassa kuitenkin peräti 1 % ekonomin tutkintoon vaadittavista opintosuorituksista. Kuusikymmentä samanlaista niin olen kauppatieteiden kandidaatti. Sata samanlaista tenttiä, ja olen ekonomi. Kyllä ne tästä alkavat kertyä. Toivottavasti kiihtyvää tahtia.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.