52 % lukijoistani käyttää Internet Exploreria

tiistai 16. joulukuuta 2008 ·

52 % lukijoistani käyttää Internet Exploreria - tai tarkkaan ottaen 52 % sivun latauskerroista on tehty IE:llä.

Vaihtakaa hyvät ihmiset johonkin turvallisempaan selaimeen. Turvallisempia ovat esimerkiksi Firefox ja Opera.

Tai vaihtakaa turvallisempaan käyttöjärjestelmään kuin Windows (84 %). OpenSuse, Debian ja Ubuntu ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja Linux-rintamalta. Linkit löytyvät marginaalien mainoksista, joista en saa senttiäkään mainostuloja :-)

2 vastaväitettä ja kehua:

_Nia_ kirjoitti...
7. tammikuuta 2009 klo 21.33  

Mac olisi myös suositeltava vaihtoehto.. ja vaikkapa Safari.

Mikko kirjoitti...
7. tammikuuta 2009 klo 21.49  

On joo, mutta Mac OS X on vaikeammin peeceehen asennettavissa kuin Linux. Ja sitäpaitsi yhtä pahan kapitalistifirman tuote kuin Windowskin :-)

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.