Tämä ei ole sijoitusneuvo

keskiviikko 13. toukokuuta 2009 ·

Tämä ei ole sijoitusneuvo, eikä tätä voi suositella heikkohermoisille. Kyse on pikemminkin varoituksesta... Tässä on sijoitus, jolla voi saada näpeilleen ja pahasti: ProShare UltraShort Financials on pörssinoteerattu indeksiosuusrahasto (ETF), jonka arvo nousee kolme prosenttia, kun New Yorkin pörssissä noteerattujen pankkiosakkeiden arvo putoaa prosentilla. Jos taas pankkien osakkeet lähtevät nousuun, on syytä olla nopeasti myymässä rahasto-osuudet pois käsistä pilaantumasta.

0 vastaväitettä ja kehua:

Kauppakorkeakouluvihkot

Kylteri, tuleva ekonomi, kirjoittaa opiskeluistaan, talouselämästä ja politiikasta. Kiinnostukseni kohteita ovat esimerkiksi kansantalous, rahoitus, johtaminen ja taloustieteiden historia.

Lisää suosikiksi

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.